Finnish Clash Pääsarja – säännöt

Finnish Clash -pääsarjassa sovelletaan seuraavia sääntöjä:

  1. Klaanien pelaajalistat lukitaan 14 pv (336 tuntia) ennen kisojen loppua. Jokainen klaani lähettää ennen lukitsemisajan päättymistä listan 50 kisakylästään erikseen varatulle alustalle muiden pääsarjan klaanien nähtäville. Lukituksen jälkeen kohtuullisen ajan puitteissa klaanien pelaajalistat tuodaan julkisiksi ja kaikkien tarkasteltaviksi.
  2. Kohdan 1. pelaajien lisäksi klaani saa ilmoittaa 10 vaihtopelaajaa. Kisojen päättyessä pistelaskuun saa osallistua vain kohtiin 1. ja 2. sisältyvät pelaajat.
  3. Klaaneissa jokainen pelaa vain omilla pelitileillään. Ei lainatilejä muista klaaneista erikseen kisoja varten. Yhdellä pelaajalla voi kuitenkin olla monta pelitiliä, mikäli pelaaja pelaa itse jokaista tiliä eikä se ole ristiriidassa pelin käyttöehtojen kanssa.
  4. Yksi pelitili voi olla mukana vain yhden klaanin pelaajalistalla lukitsemishetkellä (kohdat 1. ja 2.) (*.
  5. Finnish Clash -sarjaan tulee ilmoittautua. Ilmoittautumalla hyväksytään nyt käsiteltävät säännöt. Sääntöjä sovelletaan vain Finnish Clash -sarjaan. Niitä ei sovelleta Haastajat-sarjaan.
  6. Valitusoikeus kisojen sääntörikkeistä, sääntöjen tulkinnoista tai rajoitteista päättyy kunkin kisan kohdalla 2 viikkoa (336 tuntia) kisan päättymisestä eli siitä hetkestä, kun finaalipäivänä suoritetaan pistelasku.

Kisoihin kohdistuvat rajoitteet, pääsarja sekä Haastajat:

  1. Finnish Clash on Suomen klaaneille ja pelaajille suunnattu kilpailu. Tällä edellytyksellä, jokaisen Finnish Clash -pääsarjassa sekä Haastajissa osallistuvan pelaajan tulee pelata Suomen lokaalilla listalla (**.

Näiden sääntöjen lisäksi pelaajien tulee noudattaa Clash of Clans -pelin käyttöehtoja.

Näiden sääntöjen lisäksi Finnish Clash -kisoissa noudatetaan ”herrasmiessääntöjä”. Mikäli klaani toimii yleisesti hyväksyttävien tapojen vastaisesti joko pääsarjassa ollessaan tai pääsarjaan pyrkiessään, voi järjestäjät evätä tai keskeyttää klaanin osallistumisen kisoihin.

Sääntöäänestykset ja muutoshistoria on löydettävissä tältä sivulta.

*) Mikäli sama pelitili löytyy ilmoitettuna useamman klaanin listalta, varmennataan oikea klaani pelaajalta itseltään.
**) Pelaajien tulee löytyä Suomen lokaalilta, tai se tulee pystyä todistettavasti todistaa, että asiaa on yritetty Supercellin toimesta tehdä.