Finnish Clash Pääsarja – säännöt

Finnish Clash -pääsarjassa sovelletaan seuraavia sääntöjä:

  1. Klaanien pelaajalistat lukitaan 14 pv (336 tuntia) ennen kisojen loppua. Jokainen klaani lähettää kuvakaappauksen kisaklaanistaan myöhemmin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kuvissa tulee näkyä selkeästi kaikki klaanin pelaajat. Lähetetyt tiedot lisätään kisojen WWW-sivuille sellaisenaan.
  2. Kohdan 1. pelaajien lisäksi klaani saa ilmoittaa 10 vaihtopelaajaa. Kisojen päättyessä pistelaskuun saa osallistua vain kohtiin 1. ja 2. sisältyvät pelaajat.
  3. Klaaneissa jokainen pelaa vain omilla pelitileillään. Ei lainatilejä muista klaaneista erikseen kisoja varten. Yhdellä pelaajalla voi kuitenkin olla monta pelitiliä, mikäli pelaaja pelaa itse jokaista tiliä eikä se ole ristiriidassa pelin käyttöehtojen kanssa.
  4. Yksi pelitili voi olla mukana vain yhden klaanin pelaajalistalla lukitsemishetkellä (kohdat 1. ja 2.) (*.
  5. Finnish Clash -sarjaan tulee ilmoittautua. Ilmoittautumalla hyväksytään nyt käsiteltävät säännöt. Sääntöjä sovelletaan vain Finnish Clash -sarjaan. Niitä ei sovelleta Haastajat-sarjaan.

Kisoihin kohdistuvat rajoitteet, pääsarja sekä Haastajat:

  1. Finnish Clash on Suomen klaaneille ja pelaajille suunnattu kilpailu. Tällä edellytyksellä, jokaisen Finnish Clash -pääsarjassa sekä Haastajissa osallistuvan pelaajan tulee pelata Suomen lokaalilla listalla (**.

Näiden sääntöjen lisäksi pelaajien tulee noudattaa Clash of Clans -pelin käyttöehtoja.

Sääntöäänestykset ja muutoshistoria on löydettävissä tältä sivulta.

*) Mikäli sama pelitili löytyy ilmoitettuna useamman klaanin listalta, varmennataan oikea klaani pelaajalta itseltään.
**) Pelaajien tulee löytyä Suomen lokaalilta, tai se tulee pystyä todistettavasti todistaa, että asiaa on yritetty Supercellin toimesta tehdä.