Finnish Clash Lite – säännöt

Finnish Clash Lite -sarjassa sovelletaan seuraavia sääntöjä:

  1. Klaanien pelaajalistat lukitaan kisakauden ensimmäinen päivä. Jokainen klaani lähettää kuvakaappauksen kisaklaanistaan kokonaisuudessaan (eli max 50 henkilöä) myöhemmin ilmoitettuun paikkaan. Kuvissa tulee näkyä selkeästi kaikki klaanin pelaajat. Kuvat on oltava lähetettyinä kisakauden ensimmäisenä päivänä kello 21.00. mennessä.
  2. Kisojen päättyessä pistelaskuun saa osallistua vain kohtaan 1. sisältyvät pelaajat.
  3. Klaaneissa jokainen pelaa vain omilla pelitileillään. Ei lainatilejä muista klaaneista erikseen kisoja varten. Yhdellä pelaajalla voi kuitenkin olla monta pelitiliä, mikäli pelaaja pelaa itse jokaista tiliä eikä se ole ristiriidassa pelin käyttöehtojen kanssa.
  4. 30. korkeimman pelaajan kipot lasketaan yhteen. Laskutapa pisteille on se, että 30. pelaajan kipot lasketaan yhteen, jolloin klaanipisteillä ei ole merkitystä.
  5. Yksi pelitili voi olla mukana vain yhdessä sarjassa.
  6. Finnish Clash Liteen voi hakea vain klaanit joita ei ole kutsuttu Finnish Clashin pääsarjaan.
  7. Finnish Clash Lite on Suomen klaaneille ja pelaajille suunnattu kilpailu. Tällä edellytyksellä, jokaisen Finnish Clash Lite-sarjassa osallistuvan pelaajan tulee pelata Suomen lokaalilla listalla (*.
  8. Klaanin osallistuessa Lite sarjaan, sitä ei huomioida haastajat sarjassa.

Näiden sääntöjen lisäksi pelaajien tulee noudattaa Clash of Clans -pelin käyttöehtoja.

Sarjaa kehitetään saadun palautteen ja mahdollisesti esiin nousevien epäkohtien myötä(sääntömuutokset mahdollisia)

*) Pelaajien tulee löytyä Suomen lokaalilta, tai se tulee pystyä todistettavasti todistaa, että asiaa on yritetty Supercellin toimesta tehdä.