Kevät lähestyy, samoin Finnish Clash #14!

Järjestykseltään 14. Finnish Clash alkaa maaliskuussa!

Vipattaako kipottelujalkaa jo? Ehditäänkö ”Operation Blue Skies” julkaista ennen kisoja, ja kuinka radikaalisti se vaikuttaa kipotteluun ja Finnish Clash kisoihin? Pääseekö joku klaani ottamaan samanlaisen nousukiidon kuin Coed syksyllä? Saadaanko Haastajista pääsarjaan nousseista klaaneista uutta verta kärkikahinoihin? Säilyttääkö Kapinalliset mestaruuspaikan, kipuaako FINLANDIA takaisin ykköseksi vai saadaanko ”The Kuppiin” kaivertaa kenties joku täysin uusi klaanin nimi? Kuinka tiukka kierros tulee olemaan Haastajat -sarjassa? Ei hätää, tähän on kohta tulossa helpotusta ja kysymyksiin vastauksia!  Jos joku on varma kevään merkki niin Finnish Clash, joka järjestetään nyt jo 14. kertaa ottamaan mittaa Suomen kovimmista kippoklaaneista.

FC #14 päivämäärinä:

  • 25.3. MA klo 7.00: kausi vaihtuu, legenda kipot tippuvat 5000:een
  • 6.4. LA klo 20.00: Pääsarjan klaanit lukitaan
  • 20.4. LA klo 20.00: Finnish Clash päättyy finaalitapahtumaan

Muutoksia viime kierrokseen nähden tulee sen verran, että Finnish Clash -kisa päättyy aikaisemmista kierroksista poiketen 20.4. jo klo 20:00, jolloin julistetaan korkeimmalle päässyt kisaklaani! Lite -sarja lepäilee kevään ajan odottamassa millä tavoin ”Blue Skies” vaikuttaa peliin, ja toivon mukaan tekee paluun taas syksyllä.

Finnish Clash #14 pääsarjaan kutsutaan Finnish Clash #13 Pääsarjan 8 parasta: Kapinalliset, FINLANDIA, Finland Coed, Aikuiset War, Särmä, Viides Artikla, F1nland Assault ja suomi,  sekä Haastajat sarjan 3 ylintä klaania: K30 SUOMI, Kansanedustajat ja Suomivanhukset, sekä Litestä noussut Lintukoto.

Nettisivuille kirjataan totutusti tulokset suomen listalta niin klaanien kuin pelaajienkin osalta. Myös Build Hall -pelaajien kerma kirjataan ylös, vaikka varsinaista kisaa siitä ei olekaan.

Kisahuumaa aletaan jo nostamaan Finnish Clashin someissa, muistathan siis seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa ja nyt tuoreimpana lisänä myös Twitterissä, sekä osallistua keskusteluun Discordissa!

Yksi ajatus artikkelista “Kevät lähestyy, samoin Finnish Clash #14!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *