Finnish Clash #16 voiton vei ensikertaa mukana ollut BoTT Suomi!

Maaliskuun lopussa käynnistettiin jo 16. perättäinen Finnish Clash-turnaus. Heti alkuun saatiin huomata, että ensikertalaisena pääsarjassa mukana ollut BoTT Suomi nousee kisassa korkealle, ja varmistus tälle saatiin kun kisaklaanit lukittiin 2 viikkoa ennen kisojen päätöstä. Kisojen live-seuranta kertoi joka aamu liigapäivän vaihtuessa BoTT Suomen johdosta, mutta tästä huolimatta saatiin finaali-illaksi tasaisin kamppailu voitosta mitä kisojen historiassa ollaan koskaan nähty!

BoTT Suomen lopullisiksi voittopisteiksi tuli 55468. Finaali-illan jännitystä aiheutti kärkisijasta kamppailu, toiseksi kisoissa tullut Kapinalliset olivat ajoittain jopa tasapisteissä BoTTin kanssa. Kapinallisten lopulliseksi tulokseksi kisoista tuli 55451, joten tuloseroa kahden korkeimmalle nousseen klaanin välillä oli lopussa vai 17 pistettä! Myös muista sijoituksista käytiin tiukkaa vääntöä koko kisakauden ajan, joten jokaisessa klaanissa jänitettiin omaa sijoitusta varmasti loppumetreille asti!

Pääsarjan muutokset

Yhden pääsarjaan osallistuneen klaanin tulos jouduttiin mitätöimään, joten pääsarjasta karsiutui alimmista klaaneista vain kaksi. Pääsarjassa jatkavat

 • BoTT Suomi
 • Kapinalliset
 • F1nland Assault
 • Pohjanmaa K18
 • Särmä
 • FINLANDIA
 • K30 Suomi
 • <3 KIMPPA <3

ja haastajat sarjasta mukaan pääsarjaan nousevat

 • Bad Luck Love
 • Sotapöllöt
 • Kansanedustajat

Myös Haastajat-sarjassa elettiin jännittäviä hetkiä, kun sijoituksia laitettiin uusiksi vielä viimeisen tunnin aikanakin! Onnittelut kaikille pääsarjaan nousijoille! Tarkat tulokset ja kuvakaappukset Suomen listalta löytyy Tulokset -lehden alta, sekä Pääsarjan että Haastajat-sarjan.

Finaalitapahtuman sijaan finaalistriimi kaikkien kotisohville

Tänä keväänä Korona-viruksen kiusatessa koko maapalloa, myös Finnish Clash finaalitapahtuma jäi pitämättä. Sen sijaan saimme kaikki pelistä ja kisoista kiinnostuneet seurata Clash with danielin lähettämää finaalistriimiä. Striimissä nähtiin lukuisia pelaajahaastatteluja, livehyökkäyksiä sekä tietenkin reaaliaikainen tilanteen seuranta ja voittajaklaanin haastattelu tuoreeltaan! Juontajakaverina Danielilla oli mukana aikaisemmista finaalistriimeistäkin tutuksi tullut SKK-Vikingsien Malbbi. Koko fc-yhteisö kiittää Danielia ja Malbbia mahtavan illan järjestämisestä!

Finaalistriimi nähtävissä Youtubessa

Korkeimmat yksilökipot

Finnish Clash-kilpailu päättyi finaaliin lauantaina 18.4.2020 klo 21. Yksilöpelaajien kippomäärät napattiin kuitenkin talteen jo aamulla klo 8 legendapäivän vaihtuessa. Hallitsevan kippo-kuninkaan tittelin vei tällä kierroksella BoTT Suomen riveissä kisoihin osallistunut A s t huikealla 6023 tuloksella! Ast ei suinkaan tähän tyytynyt, vaan hän vei myös kakkospaikan Suomen listalta tuloksella 5775. Muita Top 10:stä löytyneitä nimiä ja tuloksia voi tarkastella alta.

Koska finaalitapahtumaa ei tällä kierroksella järjestetty, jäi myös henkilökohtaiset palkinnot jakamatta. Jäädään odottelemaan syksyä mm. seuraavan Hall of Famen julistamisen kanssa, ja toivotaan että silloin päästään taas juhlimaan finaalia fyysisestikin yhdessä!

Finnish Clash organisaatio haluaa lopuksi kiittää ja kumartaa kaikkia yhteisön jäseniä, jotka auttavat sen rakentamisessa positiivisessa hengessä! Tätäkään kilpailua ei olisi ilman teitä <3 Clash on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *