Finnish Clash #15 on Kapinalliset!

Kapinalliset jatkoi voittoputkeaan, sillä nyt Finnish Clash #15 voitto oli jo 3. peräkkäin 56739 pisteellä! Uusi Legend League toi uutta jännitystä kisasarjaan, sillä vain päiviä aikaisemmin Aikuiset War oli vain yhden pisteen päässä Kapinallisista tullen toiseksi 56382 pisteellä. Lopulliset sijoitukset voi tarkistaa täältä. Koska pääsarjaan osallistui tällä kertaa vain 10 klaania (Viides Artikla:n jättäydyttyä pois), pääsarjassa jatkaa 8 parhaiten sijoittunutta sekä kolme Haastajat sarjan ylintä klaania. Onnea nousijoille Pohjanmaa K18, ♥️KIMPPA♥️ sekä BoTT Suomi.

Yksilökisat ratkesivat finaalipäivänä jo klo 7. Yksilökisan voitti u_vs_joni (Pohjanmaa K18) 5753 pisteellä ja palkittiin jo perinteeksi muodostuneella P.E.K.K.A. patsaalla. Finaalitapahtumassa palkitaan korkein paikalla ollut yksittäinen pelaaja. Toiseksi tuli FlowerBoy (Kapinalliset) ja kolmanneksi Pete (Pohjanmaa K18). Haastajat sarjassa oli todella kova taso, sillä sarjan voittaja Pohjanmaa K18 sijoittui klaanina lokaalin listan sijalle 3.

Finaalibileet oli tapahtumia täynnä. Striimiä juonsi daniel (SKK-Vikings) ja Malbbi (Aikuiset War) ja vieraita nähtiin striimissä 12 – ennätysmäärä! Uusi pilvisysteemi mahdollisti livehyökkäykset, joissa nähtiin niin onnistumisia kuin hyviä puolustuksiakin. Striimissä hyökkäsi WillHaylen (Kapinalliset), peapril (Aikuiset War), Sasmur (Finland Coed), ToniB (FINLANDIA), Hessu (F1nland Assault), Miquuu (Särmä), Anjuska (K30 Suomi), whitedead (SKK-Vikings), u_vs_joni (Pohjanmaa K18), FlowerBoy (Kapinalliset).

Lisäksi striimissä haastateltiin pelaajaa nimeltä Rapitzin, joka on mies Mielenvikaiset CoCcaajat Ry (MRCY) takana, joka yhdistää pelaajia yli klaanirajojen. Rapitzin on mukana järjestämässä nyt ensimmäistä kertaa järjestettyä Finnish War Clash -sotaliigaa. Rapitzin valittiin myös näiden kisojen Hall of Fame -henkilöksi, kaikesta mitä hän on pyyteettämästi tehnyt suomalaisen clash yhteisön eteen. Kiitos Rapi!

Kuvia: U.K.K.O (Viides Artikla) ja OONANLUXURY

Katso lisää kuvia täältä: https://www.facebook.com/finnishclash/posts/1128188000857488

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *