Finnish Clash #15 jälleen marraskuussa!

Ja niinhän siinä kävi, että ”Operation Blue Skies” julkaistiin tuoden mukanaan lisää jännitystä peliin! Ei enää unettomia öitä, kuka tietää? Ainakin viimeisinä päivinä tapahtuu enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tällä kierroksella kisa päättyy taas tuttuun tapaan klo 21:00.

FC #15 päivämääriä:

  • 28.10. MA klo 7:00: kausi vaihtuu, legenda kipot tippuvat 5000:een
  • 9.11. LA klo 21:00: Pääsarjan klaanit lukitaan
  • 23.11. LA klo 21:00: Finnish Clash päättyy finaalitapahtumaan

Finnish Clash #15 pääsarjaan kutsutaan Finnish Clash #14 Pääsarjan 8 parasta: Kapinalliset, Aikuiset War, Finland Coed, FINLANDIA, F1nland Assault, Särmä, Viides Artikla, K30 Suomi sekä Haastajat #9 sarjan 3 ylintä klaania: SKK-Vikings, Tamperekele sekä -Finland Elite-.

Ilmoittautuminen tapahtuu sivun kautta 19.10.2019 mennessä. Ilmoittauduttuasi ilmaannu paikalle myös Discordiin, jossa pääasiallinen kommunikaatio tapahtuu.

Kisahuumaa aletaan jo nostamaan Finnish Clashin someissa, muistathan siis seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa ja nyt tuoreimpana lisänä myös Twitterissä, sekä osallistua keskusteluun Discordissa!

Sotia!

Suomiskene on aktivoitunut entisestään, kun Finnish War Clash kokeilee siipiään ja huipentuu lokakuun lopussa. Muista seurata myös heitä Twitterissä sekä liity mukaan keskusteluun Discordissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *