Finnish Clash #14 laittoi mitalisijan uusiksi

Finnish Clash järjestyksessään 14 laittoi mitalisijat uusiksi taas kerran. Kisan voitti Kapinalliset pisteillä 60662 ja reilulla erolla toiseksi tulleeseen Aikuiset Wariin. Kausi oli erityisen vaikea kaikille klaaneille, sillä vain F1nlandi Assault ylsi pääsarjalaisena korkeampiin klaanipisteisiin kuin viimekisoissa.

Tälläkin kertaa finaalitapahtumasta tehtiin livestriimi Clash with danielin juontamana. Striimissä juontoparina esiintyi Malbbi klaanista Aikuiset War. Yksi illan kohokohdista oli Supercellin Darianin vieraillessa striimissä, jossa häneltä kysyttiin Suomen yhteisön esittämiä kysymyksiä. Striimissä tehtiin paljastus, että operation blue skies julkaistaan arviolta seuraavassa päivityksessä!!! Seuraavat kisat eivät siis ole enää samanlaiset.

Tapahtumassa järjestettiin myös hyökkäyskisa niin, että jokainen klaani valitsi yhden pelaajan edustamaan heitä hyökkäyskilpailussa. 5 parasta pelaajaa pääsi hyökkäämään livestriimiin ja lopullinen järjestys oli 1. juh00 (Finland Coed), 2. Niko (Viides Artikla), 3. Willi (Kapinalliset), 4. Tuhocon (Särmä) ja 5. Arman (Finland Assault).

Baseina käytettiin pelistäkin löytyviä Tribe Gaming -kyliä, joka onnistuttiin pitämään salassa loppuun asti! Mistä puheenollen, kisat sai näkyvyyttä myös in-game sisältönä:

Tällä kertaa Hall of Fame #4 palkinnon sai SKK-Vikings:n daniel, joka on striimannut ja luonut suomalaista Clash of Clans sisältö kanavillaan niin sota-, nosto- kuin kisapuolellakin ja tuonut näkyvyyttä koko yhteisölle. Paljon onnea!

Kisojen kovimma nostajat: arman (F1nland Assault) 6197, Sir Keduzin (Kapinalliset) 6188, HurjaJursti (Aikuiset War) 6162, *Tinttu* (F1nland Assault) 6162 ja Tuhocon (Särmä) 6153.

Kuvia bileistä, kunnes taas:

Illan päätteeksi Hyper Possu ojensi FC#10 bileissä kaikkien osallistujien nimmaroiman julisteen *Tinttu*:lle kiitokseksi koko suomen assumamille.

Kuvat: U.K.K.O (Viides Artikla) ja OONANLUXYRY (F1nland Assault)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *