Finnish Clash #11 – Fall Clash lähestyy

Finnish Clash #11 järjestetään lokakuussa 2017! Viimekisoista poiketen, Clash of Clans kaudet eivät enää vaihdu joka kuukauden ensimmäinen vaan viimeinen maanantai. Kisojen tärkeimmät päivämäärät:

 • 25.09. MA: season vaihtuu, legend trophyt tippuvat 5000 pisteeseen.
 • 21.10. LA: Finnish Clash finaalitapahtuma, siirrytään klaaniin NORDIC FINLAND.
 • 28.10. LA: Nordic Clash päättyy, siirrytään klaaniin NORDIC UNITED.
 • 30.10. MA: season vaihtuu.

Finnish Clash kisan päättyessä 21.10. klo 21:00 palkitaan myös Suomen paras nostaja ja kruunataan paras klaani koko Suomen finaalitapahtumassa.

Tällä kertaa kirjataan myös Suomen kärkisijat Builder Hall -lokaalilta listalta. Kyseessä on ensikertainen yksilökisa.

NORDIC FINLAND kokoaa Suomen kärkipelaajat klaanirajojen yli ja kisaa muiden pohjoismaiden vastaavia klaaneja vastaan. Tämän päätteeksi kootaan kaikkien pohoismaiden pelaajat klaaniin NORDIC UNITED, jolla pyritään nousemaan maailman kärkeen.

Finnish Clash #11 -sarjaan on kutsuttu Finnish Clash #10 -sarjan 10 parasta:
FINLANDIA, F1nland Assault, Aikuiset War, Kapinalliset, Särmä, K30 SUOMI, Suomivanhukset, finland, FIN, Finland Coed.

sekä Haastajat sarjan 3 ylintä klaania:
**Lepokoti**, Pro Finland, SKK-Vikings

Ilmoittautumiset kisoihin on avattu. Ilmoittautuminen pääsarjaan sulkeutuu 17.9.2017. Haastajat sarjaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

2 vastausta artikkeliin “Finnish Clash #11 – Fall Clash lähestyy”

  1. Moi! Tämä asia tuli puheeksi ensimmäistä kertaa viime kisoissa ja asiasta keskusteltiin kaikkien silloisten pääsarjalaisten edustajien kesken. Tällöin päätettiin, että jokaisen pelaajan tulee pelata Suomen lokaalilla listalla ollakseen reilu sääntö kaikille suomalaisille klaaneille annetulla reagointiajalla.
   Asiasta äänestettiin uudestaan nyt paremmalla ajalla ja sovittiin, että jokaisen pelaajan tulee löytyä Suomen lokaalilta listalta ja täten muualla kuin Suomessa pelin aloittaneet voivat halutessaan pyytää lokaalin vaihtoa pelin sisäisestä tuesta.
   Joskus, välillä lokaalin vaihto ei kuitenkaan onnistu määrittämättömästä syystä. Tällöin muiden vaatiessa on pelaajan pystyttävä todistamaan, että hän on ollut yhteydessä tukeen sekä esittämään syyt miksi vaihto ei onnistunut hyvissä ajoin ennen kisojen päättymistä.
   – Säännöt: http://finnishclash.clashofclans.fi/saannot/
   – Sääntömuutokset: http://finnishclash.clashofclans.fi/saannot/muutokset/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *